Om vårt tanntekniske laboratorium

Hvordan kan vi være til hjelp for deg?

Laboratoriet er en moderne bedrift og vi utfører det aller meste av protetiske løsninger for våre kunder. Vi er fire Autoriserte tannteknikere i Dentin Dental: Hågen Askvik, Irene Haukeland, Sunniva Follevåg og Svein- Aimar Skrede Alle har fullverdig arbeidsprosesskompetanse og bygger rutinebasert og effektivt produkter fra avtrykk til ferdig produkt. Vi oppdaterer vår kompetanse kontinuerlig og vi er alltid på søken etter det siste innen teknisk produktutvikling. Vårt mål er å levere best mulig kvalitet i rett tid derfor gjør vi kontinuerlig tilpasninger for å sikre at pasientene blir fornøyd. Dette gjør vi gjennom å for eksempel ta fargeuttak hos oss dersom pasienter har behov for det. Daglig benytter vi digitale bilder fra tannleger også tatt med I-phone/Android telefon for å sikre en rask leveranse samtidig som fargen blir korrekt. Et annet ledd i vår arbeidsmetodikk er å personlig hente og bringe alle arbeider i stor Bergen, på den måten får vi en tett og god dialog og har muligheten til å sikre felles forståelse av detaljer i leveransene.

Laboratoriet vårt

Vi benytter oss av Cad Cam i sammarbeid med CNC freser samt 3D-printing. Dette gjør at Dentindental i dag er fulldigitalisert når det gjelder fremstilling av tanntekniske produkter. Dette gjør oss i stand til å utføre krevende protetiske løsninger med høy estetikk.

Vi mottar STL- filer fra oral scanning, eller, vi scanner både avtrykk og modeller i vår DentalWings 7 serie Cad Cam scanner. Dette lar oss i laboratoriet er i stand til å utføre krevende protetiske løsninger.

Vi er opptatt av å levere høy kvalitet til pasientene, derfor ser vi på våre nærmeste kunder som partnere og kompetansedeling som en viktig premissgiver for våre evner til å bygge et tillitsforhold oss i mellom. Vi har et eget kurslokale hvor vi fasiliterer kurs for alle våre kunder.

Du som potensielt ny kunde hos Dentin Dental AS kjenner nok en Tannlege som allerede benytter seg av våre tjenester – ta gjerne en prat og hør hva din kollega synes om våre leveranser eller ring oss for å høre om vi kan bidra til at dine leveranser blir best mulig mot pasienten!

Hvorfor velge oss?

Vi investerer mye tid på høy kvalitet i utstyr og videre kunnskap i vårt fagfelt. Å velge oss er naturlig med tanke på hvor mye verdi vi legger i vårt fagfelt, produkt og ikke minst resultat.

TOP